"KI AZ ÉV FELÚJÍTÓJA" DÍJÁTADÓ

Dátum: 2015-01-07 - 2015-01-07
Helyszín: FUGA Budapesti Építészeti Központ (1052 Budapest, Petőfi S. u. 5.) térkép


SAJTÓMEGHÍVÓ

A Magyar Energiahatékonysági Intézet tisztelettel meghívja Önt 2015. január 7-én, 10:30 kezdettel  megrendezésre kerülő sajtóeseményére.

 

 

 

A rendezvényen szó lesz arról, hogy 2015. szeptember 26-tól a legújabb EU rendeletek értelmében alapvetően csak kondenzációs kazánokat lehet majd forgalomba hozni Magyarországon.  Ez a változás várhatóan felforgatja majd a gázkészülék piacot. Az új előírások 2018 szeptemberiéig több fokozatban lépnek hatályba, és a földgázzal fűtő hazai lakossági piacon belül mintegy 2,6 millió készüléket érinthetnek.

Kiosztjuk továbbá az „Év Felújítója” pályázat két nyertese számára a díjakat – melyeket a Philips ajánlott fel -, és a díjazottak elmesélik nekünk, miért is érte meg nekik energiahatékonyságba fektetni.

Mikor éri meg eljönnie?

  • Ha kíváncsi arra, milyen módon és mennyire forgatja majd fel mindannyiunk életét a két új EU rendelet és felkészült-e e változásokra Magyarország. A rendeletek hatásainak boncolgatásában segítségünkre lesz Versits Tamás, a Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesületének elnöke is.
  • Ha érdeklődik, hogy tényleg megéri-e energiahatékonyságba fektetni.
  • Ha tudni szeretné, mit hoz a 2014-2020-as EU támogatási időszak az energia-hatékonyságban, milyen új források és eszközök, szabályok és lehetőségek lesznek energiahatékonysági beruházásokra.
     

Sajtóregisztráció:

Böröcz Barbara

06 30 564 0373

borocz@mehi.hu