Szolgáltatások

A MEHI fontos célja, hogy segítse az energiahatékonysági beruházásokat tervezők magánszemélyek és vállalkozások, illetve a tervezők, kivitelezők egymásra találását. Fontos az, is hogy erősítsük a bizalom légkörét és a minőségi kivitelezők, szolgáltatók kiemelkedését a tömegből. 

Ennek érdekében a MEHI-vel partnerei, együttműködő szakemberek útján: 
 
  • Vállalatoknak, társasházaknak személyre szabottan is adunk tanácsot a megfelelő energiahatékonysági szolgáltatás, illetve szolgáltató kiválasztásában, valamint a szervezet működésében megvalósítható energiahatékonyság megoldásokban
  • Energiahatékonysági tanúsításokat, auditokat végzünk magánszemélyeknek, vállalkozásoknak, társasázaknak. A MEHI-vel együttműködő auditor szakemberek az energiahatékonysági szakma elismert képviselői, akik a megfelelnek a legmagasabb szakmai követelményeknek.
 
Tájékoztatás
 
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal kiadta az energiahatékonysági törvény szerinti első, regisztrálásra jogosító engedélyt: a Hivatal 2015. szeptember 18-án engedélyezte a Magyar Mérnöki Kamara számára a regisztrálási tevékenységet az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény szerint.

Az engedély alapján a regisztráló szervezet intézi az energetikai auditorok és auditáló szervezetek tevékenységének bejelentéseit, felkészítő tanfolyamokat és szakmai vizsgákat szervez.

A regisztráló szervezetek nyilvántartása elérhető a Hivatal honlapján a Kiemelt témák, Energiahatékonyság rovatban, a Kapcsolódó dokumentumoknál.