A Magyar Energiahatékonysági Intézet közhasznúsági jelentése, 2020

2020. 5. 25.

A Magyar Energiahatékonysági Intézet elkészítette a közhasznúsági jelentését. 2020-ban is - a korábbi évekhez hasonlóan - munkánk nagy részét a hazai és nemzetközi szakpolitikai folyamatok mentén készült szakmai anyagok készítése jelentette. Emellett folytatódott a MEHI első olyan európai uniós finanszírozású projektje is, a RenoHUb, amelyben egy csak magyar partnerekből álló konzorcium tagjaként vesz részt. 

 

Munkánkról részletesen a közhasznúsági jelentésünkben olvashat.

 

A Magyar Energiahatékonysági Intézet Közhasznú Nonprofit Kft a nyilvánosság előtt és a szakpolitikai döntéshozatal zárt szintjein is fellép a hatékony energiafelhasználás érdekében. Működésének célja, hogy aktívan kezdeményezzen, vagy támogasson minden olyan szakpolitikai, piaci-üzleti vagy fontos társadalmi kezdeményezést, amely szándéka szerint csökkenti és hatékonyabbá teszi az energia bármilyen formájának felhasználását.

A Magyar Energiahatékonysági Intézet Közhasznú Nonprofit Kft tevékenységét felelősen, átláthatóan és a mindenkor elérhető legmagasabb szakmai-tudományos háttértámogatásra építve végzi.

Mottónk: Az energiahatékonyság a legolcsóbb energiaforrás

MEHI Alapító okirat, 2019